3D Lay-out Engineer

Heb jij een technische opleiding gevolgd, maar ligt jouw ambitie niet bij een rol waarin je puur en alleen ontwerpt? Teken je wel graag, maar liever op een abstracter niveau, zodat je ook mede verantwoordelijk bent voor het formuleren van een zo goed mogelijk voorstel richting de klant? Dan vind je in de rol van 3D Lay-out Engineer wellicht jouw ideale combinatie van ontwerpen en sparren over de best mogelijke toepassingen van onze techniek. Herkenbaar? Lees dan snel verder hoe deze mooie rol er precies uit ziet!

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Wie zijn wij?
Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Jouw team bestaat uit drie directe collega’s en een meewerkend leidinggevende.

 

Wat ga je doen in de functie van 3D Lay-out Engineer?
Als 3D Lay-out Engineer maak je deel uit van de afdeling Sales en ben je verantwoordelijk voor het maken van veelal standaard 3D offertedocumentatie. Je brengt samen met jouw collega’s de klantwens in kaart, waarna jij vanuit je expertise de 3D lay-outs maakt, als onderdeel van de offerte. Jouw lay-outs geven de klant én interne gebruikers inzicht in de functionaliteiten van machines, maar ook de omvang en complexiteit van het project. Voordat jij aan de slag kan zorg je ervoor dat je voldoende en duidelijke informatie aangeleverd krijgt. Denk hierbij aan de afmetingen van de klantlocatie, maar ook een duidelijke omschrijving van het product dat de klant op onze machine wilt maken. Jullie gezamenlijke doel is een zo compleet mogelijke, kwalitatieve, technische offerte voor de klant. Jouw rol in dit proces is het visualiseren van de mogelijke oplossing voor de klant.

 

Naast het maken van 3D lay-out ontwerpen, nodigen we je uit om te helpen bij de ontwikkeling en het onderhouden van 3D lay-out symbolen, waarmee deze lay-outs worden samengesteld. Door beheer en uitvoeren van revisies wordt de kwaliteit van de 3D symbolen door jou op peil gehouden.

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Wij worden blij als we een studieachtergrond zien in de richting van Werktuigbouwkunde, Werktuigbouw of Autotechniek. Deze opleidingen bieden namelijk een relevant referentiekader in mechanica en machinebouw. Graag zien we ook al enige ervaring met 3D CAD, bij voorkeur met Inventor. Het is mooi meegenomen als je ook al eens kennis hebt gemaakt met Visual Basic for Application (VBA), iLogic (Inventor) of Elfsquad. 

Uiteindelijk is het voor ons vooral belangrijk dat jij jouw drijfveren en talenten optimaal in kan zetten. Als jij graag toewerkt naar een gezamenlijk doel, zoals het best doordachte voorstel voor onze klant, dan zal je dat dagelijks ervaren. Jij komt goed tot je recht in de rol van 3D Lay-out Engineer als jij van nature onderzoekend bent en het belangrijk vindt dat informatie volledig aangedragen en geborgd wordt. In de samenwerking met jouw collega’s van Sales Engineering zal jij hen namelijk geregeld kritisch bevragen. Op die manier zorg jij ervoor dat je jouw ontwerpen zo goed mogelijk kan vormgeven!

 

Tot slot zou het fijn zijn als jij fulltime beschikbaar bent en binnen een straal van zo’n 35 kilometer van Culemborg woont.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
In de functie van 3D Lay-out Engineer biedt Rademaker je een uitdagende functie in een zelfsturend team. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Rademaker. We vinden het belangrijk jou veel vrijheid te geven voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris tot €3.700 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Quality Engineer
Allround Lasser
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design