Applicatie Packager

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link.
 

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Wat ga je doen als Applicatie Packager?
Als Applicatie Packager ben jij verantwoordelijk voor het beheer- en gebruiksklaar maken van een breed scala aan applicaties voor de collega’s binnen Rademaker. Jij zorgt ervoor dat bestaande én nieuwe medewerkers van Rademaker zich niet druk hoeven te maken over installaties of updates van de tools waar ze mee werken! Denk hierbij aan Microsoft Office en Adobe pakketten, maar ook onze ERP pakketten, authenticatiesoftware en specifieke applicaties die door onze engineers gebruikt worden voor het maken van technische tekeningen. In ons ICT-team ben jij onze specialist op het gebied van applicaties, waarbij jij je bezig houdt met het aannemen, registreren, packagen, (technisch) testen en uitrollen van applicaties. Ook het up-to-date houden van onze applicaties valt binnen jouw verantwoordelijkheden, waarbij je dit middels ZenWorks programmeert.

 

In jouw rol als Applicatie Packager werk je nauw samen met een tweetal collega’s die verantwoordelijk zijn voor functioneel applicatiebeheer. Zij, evenals andere collega’s van de IT afdeling, weten jou te vinden met specifieke wensen en behoeftes. Je zorgt ervoor dat een package goed gedocumenteerd wordt, bijvoorbeeld welke modules en instellingen zijn toegepast én de achterliggende redenering hiervan. Ook bewaak je de beschikbaarheid van de aantallen licenties en signaleer je inkoopbehoefte bij de Manager ICT. Ten slotte blijf je betrokken bij de interne en externe ontwikkelingen op jouw vakgebied, zodat je jouw collega’s kunt voorzien van de juiste informatie om het kennis- en vaardighedenniveau te behouden en/of te verbeteren.

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Gezien de specialistische aard van deze functie hechten wij vooral waarde aan jouw werkervaring binnen een soortgelijke functie. Het liefst zien wij daarin een gedegen kennis van Windows client/server architectuur (Windows 10) en ervaring met PowerShell met behulp van packaging tools, in combinatie met ZCM (ZenWorks). Verder herken jij in jezelf een gestructureerde werkwijze en hecht je waarde aan het maken van weloverwogen keuzes. Voorkomen is voor jou beter dan genezen, waarbij jouw bestaande referentiekader helpt met inschatten of een bepaalde installatie of update voor een foutmelding kan zorgen bij de anti-virus, of een gekoppelde applicatie. Vanwege de internationale aard van onze organisatie beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij jou?
Als Applicatie Packager bieden wij jou de kans om een specialist te zijn binnen een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltimebaan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
•    Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;
•    8% vakantiegeld;
•    Winstuitkering;
•    Flexibele werktijden;
•    Opleidingsmogelijkheden;
•    Pensioenregeling;
•    Reiskostenregeling.

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Quality Engineer
Allround Lasser
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design