Application Administrator (Controls)

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!
 

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link.
 

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Jouw functie
Als Application Administrator maak je deel uit van de afdeling ICT en beheer je voornamelijk de Engineering-gerelateerde machinebesturingsapplicaties en -systemen, zoals Rockwell, Siemens, EPLAN en Mitsubishi. Jij zorgt ervoor dat systemen en applicaties te allen tijde voldoen aan gestelde eisen en juist worden gedocumenteerd, zodat (ver)storingen tot een minimum worden beperkt en herhalingen van (ver)storingen worden voorkomen. Jouw collega’s zullen blij met jou zijn!


Daarnaast meet, analyseer en toets je de werking van de applicaties en systemen met betrekking tot functionaliteit, technische aspecten, verwerkingscapaciteit, verwerkingsvoortgang en prestatiekenmerken. Als de applicaties en systemen geschikt zijn, (her)installeer je deze. Tevens help je onze collega’s van de servicedesk door ingekomen tickets aan te nemen, te registreren, op te lossen en af te handelen. Jouw vakkennis gebruik je om te adviseren over de inzet van diverse applicaties en systemen en je helpt jouw collega’s op weg om met het systeem aan de slag te gaan.


Ten slotte blijf je betrokken bij de interne en externe ontwikkelingen op jouw vakgebied, zodat je jouw collega’s kunt voorzien van de juiste informatie om het kennis- en vaardighedenniveau te behouden en/of te verbeteren. 
 

Jouw profiel
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt een aantal jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie. Jij kunt op een adequate en oplossingsgerichte manier het technisch beheer en de installaties van de diverse Engineering-gerelateerde machinebesturingsapplicaties en -systemen verzorgen. Door jouw effectieve werkwijze weet jij op een juiste manier doelen en prioriteiten te stellen en je bent punctueel doordat je op een gestructureerde werkwijze oplossingen correct registreert en documenteert. Het is van belang dat je goed onder tijdsdruk kunt werken volgens de kwaliteitscriteria en procedures. Ten slotte heb je de nodige communicatievaardigheden en presentatietechnieken in huis zodat de overdracht naar eindgebruikers naadloos verloopt. 


Wij bieden
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltimebaan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Vakantiedagen en ADV dagen conform de CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;
  • 8% vakantiegeld;
  • Winstuitkering;
  • Flexibele werktijden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenregeling.

 

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Anne van de Ven
phone
+31-345-543540
email
aven@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?