Bakery Technologist

Machinebouwer zoekt bakker! Is dit jouw beroep, of heb jij een studieachtergrond in de richting van voedingsmiddelentechnologie of bakkerijtechnologie? Dan heb jij wellicht de kennis van deegtechnologische bewerkingen en processen om van grote meerwaarde te zijn binnen onze proefbakkerij; het Rademaker Technology Center. Wij nodigen je uit om jezelf, naast de wereld van deeg, onder te gaan dompelen in de wereld van mechanica. Het samenspel tussen onze bakkers en onze engineers zorgen ervoor dat onze productielijnen précies het product kunnen maken wat de klant wilt. Wordt jij onze nieuwe collega in de rol van Bakery Technologist?

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Solliciteer met een email naar: mgans@rademaker.nl

Wie zijn wij?
Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!|

Wat ga je doen in de functie van Bakery Technologist?
Als Bakery Technologist maak je deel uit van het Rademaker Technology Centre (RTC). In dit team heb je 13 collega’s waar je veel mee samenwerkt. Naast je collega’s van het RTC werk je ook veel samen met je collega’s van de afdelingen Sales, Engineering en Assembly. Als Bakery Technologist ben je vanuit commercieel als technologisch oogpunt betrokken bij het gehele proces, vanaf de testfase tot aan de daadwerkelijke ingebruikname van de machine bij de klant. Dit betekent dat je zowel intern in ons RTC, als extern op locatie bij onze klanten ingezet kan worden. Intern biedt de Bakery Technologist ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van klanttesten binnen het RTC en binnen de Assembly. Je hebt met het team als doel de gewenste klantkwaliteit te behalen. Je bent hierbij medeverantwoordelijk voor het vastleggen en rapporteren van testresultaten en geeft op basis van deze resultaten jouw feedback en input. Bij het niet behalen van de gewenste testresultaten kan je verbetervoorstellen aandragen ten aanzien van bestaande en nieuwe producten die afwijken van de standaard. Naast deze interne taken kun je ook extern ingezet worden bij het inbedrijfstellen van lijnen bij klanten op locatie en voor het opleiden en trainen van het klantpersoneel. Dit betekent dat (wereldwijd) reizen een onderdeel is van je functie!. Je bent gemiddeld 15% tot 20% op reis, wat op jaarbasis zo'n 6-9 weken in totaal betekent, verdeelt over periodes van ongeveer 1-2 weken aaneengesloten.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Je hebt kennis van deegtechnologische bewerkingen en processen om relatie te kunnen leggen met gewenste producteigenschappen en om het proces goed te kunnen sturen. Deze kennis en ervaring heb je bij voorkeur opgedaan door het afronden van een bakkersopleiding, voedingsmiddelentechnologie, bakkerij technologie of vergelijkbaar. Onze ideale kandidaat beschikt over een hands-on mentaliteit. Van nature ben je gedreven, ambitieus en beschik je over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je typeert jezelf als een slimme doener! Je onderhoudt jouw eigen kennisdomein en bent in staat nieuwe kennis snel te absorberen. Je hebt een sterke klantgerichtheid tijdens het uitvoeren van testen binnen het RTC. Ten slotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je nog andere talen, zoals Duits? Dan zou dit betekenen dat we jou uiteindelijk nog makkelijker bij onze Duitstalige klanten in kunnen zetten..


Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris van maximaal €4.588,47 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Allround Lasser
Quality Engineer
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design