Electrical Engineer

Elektrotechniek kan wat jou betreft niet complex genoeg zijn in je werk. Het liefst zit je de hele dag met je hoofd in een elektrokast. Vanwege dit enthousiasme en jouw wil om uit te zoeken hoe dingen werken, leer je snel én vallen jij de kleinste details op. Werken met je handen doe je graag. Dicht op de techniek is waar jij op je best bent. Herkenbaar? Lees dan snel verder!

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Wie zijn wij?
Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 

Wat ga je doen in de functie van Electrical Engineer?
Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het elektrotechnisch monteren en testen van onze machines. Zo monteer je bijvoorbeeld aan de hand van de door engineering opgestelde tekeningen en schema’s de elektrokasten en help je vervolgens met het integreren hiervan in de productielijn. Zo zorg jij voor het correct bedraden en bekabelen van de machines, zodat deze test klaar zijn. Je zal tegelijkertijd basiskennis opdoen van de software waar onze productielijnen gebruik van maken. Op die manier kan jij kleine softwareaanpassingen maken, zoals het inregelen van frequentieregelaars, of het downloaden en uploaden van softwarewijzigingen. Om het overzicht te behouden werk je op een gestructureerde en projectmatige wijze en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Uiteraard doe je dit werk niet alleen, maar met een team van professionele collega’s! Het monteren en testen van de elektrocomponenten doe je 2-3 keer per jaar voor een periode van 2-4 weken ook op locatie bij onze klanten.

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
We zien graag minimaal een mbo niveau 4 opleiding in de richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar terug. Deze studies geven je een waardevolle basiskennis, waarop je binnen Rademaker kan doorbouwen. Je bent daarnaast op zoek naar je eerste of tweede uitdaging in je loopbaan. Wij bieden je namelijk graag de mogelijkheid om via een uitgebreid inwerktraject je kennis en vaardigheden te vergroten. Er is binnen Rademaker een heleboel te leren! Je haalt je energie uit het werken met je handen en het vergroten van jouw technische kennis. Een omgeving waar je verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden krijgt past bij jou.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris tussen de €2.909,84 en €3.802,66 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Quality Engineer
Allround Lasser
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design