Facility Manager

Haal jij voldoening uit het aanbrengen van structuur en continuïteit binnen jouw facilitaire domeinen? Ben jij als leidinggevende iemand die energie krijgt van het coachen en ontwikkelen van mensen? Wij zoeken een eigenaar voor onze facilitaire domeinen, die aandacht, overzicht en enthousiasme komt brengen! Herkenbaar? Dan is deze mooie functie van Facility Manager jou op het lijf geschreven.

 

Wie zijn wij?

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link.

place
Culemborg
schedule
Fulltime

Wat ga jij doen in de functie van Facility Manager?
In de functie van Facility Manager ben je operationeel en tactisch verantwoordelijk voor de technische dienst en de facility services, bestaande uit gebouwenbeheer en onderhoud, installaties, catering, schoonmaak, receptiediensten en (gebouw)veiligheid. In deze rol geef je leiding aan de receptie, het bedrijfsrestaurant en technical facilities. In totaal betreft dit ongeveer tien collega’s. De komst van de Facility Manager betekent voor deze teams dat zij eenzelfde klankbord en leidinggevende krijgen.

Als Facility Manager creëer en bewaar jij het overzicht over deze drie afdelingen, waarbij je kan denken aan (bewuste en onbewuste) processen, kosten, mogelijke kansen én risico’s. Samen met jouw teams zorg je voor de verdere optimalisatie van deze expertises binnen Rademaker. Jullie doel is een zo prettig mogelijke ervaring van onze kantooromgeving(en) voor zowel onze collega’s als onze bezoekers! Wij vinden het belangrijk dat jij in eerste instantie de tijd krijgt om een relatie op te bouwen met jouw teams. Daarnaast is het zinvol om een goed beeld te vormen van de huidige stand van zaken, om aan jouw overzicht én inzicht te bouwen.

Als Facility Manager zal je ook een belangrijke rol spelen in het meedenken- en het formuleren van adviezen over vraagstukken als bouw- en verbouw, huur, duurzaam (her)inrichten, circulaire afvalstromen en het verkleinen van de CO2-impact. Procesverbeteringen die hier ongetwijfeld uit voort zullen komen zal je als budgetverantwoordelijke en coördinator op gaan pakken. Ook begeleid je in- en externe audits en Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RIE), waarvan je ook benodigde maatregelen hieruit opvolgt.
Tot slot ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van bedrijfshulpverlening en ben je contactpersoon voor onze leveranciers met betrekking tot facilitaire zaken. Je draagt zorg voor competitieve offertes en uiteindelijke contracten met deze leveranciers en bewaakt de kwaliteit van diens producten en diensten. Kortom, je bent aanspreekpunt, coördinator en klankbord binnen een breed aandachtsgebied!

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Voor de functie van Facility Manager binnen Rademaker zijn we op zoek naar een collega die vanuit eigenaarschap, samen met zijn/haar teams onze kwaliteitsnormen wil bewaken en waar mogelijk verhogen. Jouw leiderschapsstijl typeert zich als coördinerend en coachend, waarbij jouw kracht zit in het bewaken van prioriteiten en gezamenlijk doel. Aandacht voor de individu is typerend voor jouw benadering van jouw teams. Verder zien we graag concreet terug:   

  • Recente ervaring met het leidinggeven aan een- of bij voorkeur enkele teams, inclusief het dragen van verantwoordelijkheid voor functioneren, naast de operationele aansturing;
  • Een facilitaire achtergrond is een pre, want deze kan jou een handig referentiekader bieden bij de facilitaire vraagstukken die voor ons gelden;
  • In het geval van verhuizingen, evenementen en andere soortgelijke situaties spring jij graag bij en breng jij een hands-on mentaliteit mee op de werkvloer;
  • Bij voorkeur een beschikbaarheid van 40 uur per week;
  • Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer van Culemborg

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan aan binnen een internationaal groeiende organisatie met een prettige, plezierige, collegiale en resultaatgerichte werkomgeving, waarin we jouw kennis en nieuwe ideeën graag gebruiken. Binnen Rademaker is er ruime aandacht voor jouw ontwikkeling en veel vrijheid en zelfstandigheid in de uitvoering van je werkzaamheden. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Quality Engineer
Allround Lasser
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design