Facility Manager

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link.

place
Culemborg
schedule
Fulltime

Jouw functie

In de functie van Facility Manager ben je operationeel, tactisch en vanuit jouw adviezen strategisch verantwoordelijk voor de technische dienst en de facility services, bestaande uit gebouwenbeheer en onderhoud, installaties, catering, schoonmaak, receptiediensten en (gebouw)veiligheid. In deze rol geef je leiding aan de receptie, het bedrijfsrestaurant en de technical facilities collega’s. In totaal betreft dit ongeveer tien man.

 

In deze nieuwe rol bewaar jij het overzicht over de bovenstaande afdelingen en draag je zorg voor het verder optimaliseren van deze expertises binnen Rademaker, met als doel een zo prettig mogelijke ervaring van onze kantooromgeving(en) voor zowel onze collega’s als onze bezoekers! Naast jouw leidinggevende verantwoordelijkheden zal je een belangrijke rol spelen in het meedenken over- en het formuleren van adviezen over vraagstukken als bouw- en verbouw, huur, duurzaam (her)inrichten, circulaire afvalstromen en het verkleinen van de CO2-impact. Projecten en procesverbeteringen die hier ongetwijfeld uit voort zullen komen zal je als budgetverantwoordelijke en coördinator op gaan pakken. Ook begeleid je in- en externe audits en Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RIE), waarvan je ook benodigde maatregelen hieruit opvolgt. Als jij vanuit jouw analyse en onderzoek zelf kansen en/of risico’s herkent, laten we ons graag adviseren, het liefst middels een goede onderbouwing en bijpassende investeringsaanvraag!

 

Verder ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van bedrijfshulpverlening, evenals het zijn van contactpersoon voor onze leveranciers met betrekking tot facilitaire zaken. Je draagt zorg voor competitieve offertes en uiteindelijke contracten met deze leveranciers en bewaakt de kwaliteit van diens producten en diensten.

 

Als Facilitair Manager rapporteer je rechtstreeks aan de CEO van Rademaker.

 

Jouw profiel

Voor de functie van Facility Manager binnen Rademaker zijn we op zoek naar een collega die vanuit eigenaarschap en doelgerichtheid onze kwaliteitsnormen wil bewaken én waar mogelijk verhogen. Jouw leiderschapsstijl typeert zich als coördinerend en verbindend, waarbij jouw kracht zit in jouw helikopterview en het bewaken van prioriteiten – ook op langere termijn. Verder zien we graag concreet terug:

 

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare facilitaire rol, waarin we vooral graag verantwoordelijkheid terugzien voor technisch beheer en een bestaand referentiekader- en kennis van groot en klein onderhoud aan gebouwen;
  • Aantoonbare ervaring met het leidinggeven aan een- of bij voorkeur enkele teams, inclusief het dragen van verantwoordelijkheid voor functioneren, naast de operationele aansturing;
  • Aantoonbare ervaring met procesoptimalisatie, zowel het initiëren hiervan vanuit analyse en signalering, als het begeleiden van de implementatie hiervan;
  • In het geval van verhuizingen, evenementen en andere soortgelijke situaties spring jij graag bij en breng jij een hands-on mentaliteit mee op de werkvloer;
  • Bij voorkeur een beschikbaarheid van 40 uur per week;
  • Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer van Culemborg.

jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Applicatie Packager
Stage / Afstuderen
Full Stack Software Engineer
Bakery Technologist
Lead Software Development
Mechanical Designer
Facility Manager
Senior Hardware Designer
Technisch Applicatiebeheerder
Inbedrijfsteller