Full Stack Software Engineer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. We zijn met ruim 500 collega’s actief in bijna 60 landen, hebben verkoopkantoren in Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de VS en China en hebben wereldwijd meer dan 1.000 productiesystemen geleverd aan de grootste voedselproducenten ter wereld. Dit heeft ons een leidende positie in deze markt opgeleverd. Rademaker beheerst het totale spectrum, van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker is een bedrijf met een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit; samen staan we voor kwaliteit!
 

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link
 

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Jouw functie
Als Full Stack Software Engineer binnen Rademaker ben je verantwoordelijk voor automatiseringsoplossingen die gebruikt worden voor de bediening van onze machines. Daarnaast bouw je mee aan systemen die onze bedrijfsprocessen ondersteunen. Het betreft bedrijf kritische, integrale systemen voor zowel onze organisatie, alsook voor de klanten van Rademaker.

Je houdt je, samen met een team van andere specialisten, bezig met het opstellen van specificaties, functioneel ontwerp, ontwikkeling, implementatie, testen en documentatie (technisch ontwerp) van software. Ook draag je bij aan onderhoud en doorontwikkeling en bij geplaatste systemen zorg je voor herstelwerkzaamheden of aanpassingen. Je bent dus betrokken bij het gehele traject. Je krijgt veel vrijheid om goede maatwerk software te ontwikkelen. Dat vind je leuk en houd je scherp. 
 

Je komt te werken in een informeel en multidisciplinair team waar zoveel mogelijk agile gewerkt wordt en waarbij je eigen verantwoordelijkheid binnen projecten hebt. Naast de ontwikkeling van grotere nieuwe maatwerk projecten, blijf je ook betrokken bij al eerder ontwikkelde applicaties en zijn er altijd onderhoudsklusjes die tussendoor kunnen worden opgepakt. Hierdoor heb je een afwisselende functie met veel flexibiliteit. Door jouw brede technische kennis ben je zowel inzetbaar voor front-end als voor back-end development. Als Full Stack Software Engineer beschik je over een brede kennis van programmeren en interface technieken en heb je een duidelijke visie op toekomstige software-technische ontwikkelingen en beveiliging (‘security by design’). Kortom: jij bent een belangrijke factor in de ontwikkelingen en voelt je thuis in diverse tools. Je hart ligt bij het maken en door ontwikkelen van goede software, zowel front-end als back-end!


Jouw profiel
Voor onze organisatie zijn wij opzoek naar iemand die beschikt over minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een technische richting zoals (Technische) Informatica of Elektrotechniek en aantoonbare ervaring heeft met front-end en back-end ontwikkeling. Kennis van front-end (HTML5, JavaScript, CSS), waarbij kennis van .NET frameworks een pre is. 
Je kunt concepten vertalen in een software architectuur en interfaces leggen (koppelingen bijv. via API); Relevante technieken als: .NET Core (C#), SQL, Entity Framework, HTML5, Angular, Javascript, TypeScript, CSS, Azure Logic Apps zijn jou niet vreemd.


Tot slot breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je bent graag betrokken bij alle aspecten van softwareontwikkeling (analyse, realisatie, support);
  • Je hebt veel interesse voor de nieuwste ontwikkeltechnieken en maakt het gemakkelijk eigen;
  • Werken volgens de Agile/Scrum aanpak is jouw ding;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent ambitieus, nieuwsgierig en gefascineerd door technologie;
  • Je bent nieuwsgierig en durft buiten je comfortzone te treden.
     

jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Quality Engineer
Allround Lasser
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design