Lead Software Development

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link.

 

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Jouw functie
Als Lead Software Development ben je onderdeel van het team Software Development. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwe softwareoplossingen, voortkomend uit de roadmap voor de aanpak van digitalisering binnen Rademaker. Je speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de nieuwe architectuur en zorgt voor de aansturing van het software ontwikkelteam. Als Lead Software Development faciliteer je enerzijds de (persoonlijke) ontwikkeling van het team en anderzijds bewaak en borg je de dagelijkse voortgang van de software ontwikkelactiviteiten. Je draagt daarnaast zorg voor het bewaken van de bedrijfsdoelen en zorgt ervoor dat zowel het team alsmede de gebruikte technologieën hierop zijn afgestemd.

Jouw profiel
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over minimaal een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, in de richting van (Technische) Informatica of Software Engineering, en aantoonbare ervaring heeft met het coachen van collega’s op het gebied van software ontwikkeling. Je brengt kennis mee van het Microsoft platform waar Rademaker mee werkt (.NET Core (C#), SQL, Azure Devops en micro services), maar ook andere relevante technieken, zoals Entity Framework, HTML5, Angular, Javascript, TypeScript, CSS en Azure Logic Apps.

Tot slot breng je de volgende kennis en ervaring mee:
- werken volgens de Agile/Scrum aanpak is jouw ding;
- je vindt kwaliteit van de softwarecode belangrijk;
- je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt goed technische beslissingen uitleggen aan (niet) technische collega's;
- je bent graag betrokken bij alle aspecten van softwareontwikkeling (analyse, realisatie en support);
- je hebt veel interesse in de nieuwste ontwikkeltechnieken en maakt het je gemakkelijk eigen;
- goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
- je bent ambitieus, nieuwsgierig en gefascineerd door technologie;
- je bent nieuwsgierig en durft buiten je comfortzone te treden.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltimebaan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Full Stack Software Engineer
Lead Software Development
Applicatie Packager
Mechanical Designer
Facility Manager
Senior Hardware Designer
Technisch Applicatiebeheerder
Inbedrijfsteller