Mechanical Designer

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link.
 

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Solliciteer met een email naar: mgans@rademaker.nl

Jouw functie
Als Mechanical Designer ben je onderdeel van de afdeling Research, Development & Engineering (R,D&E). Je bent als Mechanical Designer binnen R,D&E verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen van standaard- en klantspecifieke machines. Je zorgt ervoor dat de mechanische ontwerpen voldoen aan de vereiste functionele specificaties, richtlijnen en kwaliteits- en veiligheidseisen en binnen budget en planning worden opgeleverd. Je bent bekend met diverse relevante ontwerpmethodieken en bent én werkt daarnaast zeer oplossingsgericht. Je voelt je thuis in een multidisciplinair team en weet te allen tijde het overzicht te behouden. Je werkt zeer nauwgezet, accuraat en gestructureerd wat zorgt voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de diverse projectwerkzaamheden Je bent tevens constant bezig je eigen kennis te onderhouden en te verbreden, waarbij je nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied volgt en meedenkt over mogelijke ontwikkelingen en/of verbeteringen voor Rademaker.
 

Jouw profiel
Vanzelfsprekend heb je een passie voor techniek en engineeren en ben je mechanisch goed onderlegd. Je beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau (richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) en je hebt daarnaast ervaring met CAD (Solidworks) en bij voorkeur met SAP en met integraal en modulair ontwerpen. Je durft initiatief te nemen, kunt goed samenwerken met collega’s en werkt zeer resultaatgericht.
 

jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Full Stack Software Engineer
Lead Software Development
Applicatie Packager
Mechanical Designer
Facility Manager
Senior Hardware Designer
Technisch Applicatiebeheerder
Inbedrijfsteller