Onderhoudsmedewerker

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. We zijn met ruim 500 collega’s actief in bijna 60 landen, hebben verkoopkantoren in Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de VS en China en hebben wereldwijd meer dan 1.000 productiesystemen geleverd, onder andere aan de grootste voedselproducenten ter wereld. Dit heeft ons een positie in de internationale top opgeleverd. Rademaker beheerst het totale spectrum, van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker is een bedrijf met een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit; samen staan we voor kwaliteit!

 

Bekijk voor een korte kennismaking onze video.
 

place
Culemborg
schedule
Fulltime

Jouw functie
Rademaker is de afgelopen jaren flink gegroeid, zowel in het aantal medewerkers als in het aantal vierkante meters waarop onze medewerkers met veel inzet aan onze machines werken. Ons terrein en onze gebouwen vergen onderhoud. Zowel in, als aan en op onze gebouwen, het terrein, gerelateerde installaties en inventaris is regelmatig onderhoud of reparatie nodig. Dit betekent dat je regelmatig eenvoudige elektrotechnische-, bouwkundige- en installatiewerkzaamheden verricht. Ook ontvang en begeleid je externe technische partijen wanneer zij werkzaamheden komen verrichten en indien nodig assisteer je hen. Daarnaast kan het zijn dat er een storing is aan een schuifdeur, dat er lekkage is (we hopen natuurlijk van niet), dat er verstoppingen zijn of soortgelijke problemen, jij bent er dan als een van de eersten bij en inventariseert wat er gedaan moet worden en neemt waar mogelijk direct actie. Ook gaat er weleens een lamp stuk, moeten er digitale informatieschermen worden opgehangen, is er hulp nodig bij een interne verhuizing, moeten vlaggen worden opgehesen aan de vlaggenmast en zo zijn er nog veel meer allerhande klussen die uitgevoerd moeten worden. 

Jouw profiel
Je staat bekend als een ‘handyman’, want dat is in deze allround, technische functie zeker nodig. Enkele jaren ervaring in soortgelijk werk is een pré, je bent flexibel inzetbaar en houdt van aanpakken. Ook vind je het heerlijk om ‘in de benen’ te zijn, want in deze functie bij Rademaker leg je aardig wat kilometers op een dag af. 
 

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Susanne van de Kop
phone
+31-345-543157
email
skop@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Inbedrijfsteller
Stage / Afstuderen
Product Manager
BI Developer
Legal Counsel