Online Marketeer

Zichtbaar en vindbaar zijn voor de juiste doelgroepen, dat is jouw streven. Als online marketing specialist sta jij in jouw kracht als jij eigenaar mag zijn van thema’s als websiteoptimalisatie, social media en meer. Van nature werk jij planmatig en doelgericht. Meten is weten en zonder stip op de horizon komt er natuurlijk niets van de grond. Herkenbaar? Lees dan snel verder wat je kan gaan doen in de rol van Online Marketeer bij Rademaker!

place
Culemborg
schedule
Fulltime

Wie zijn wij?
Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 

Als uitbreiding op het marketing team, bestaande uit drie Marketing & Communicatie specialisten, zijn we op zoek naar een collega Online Marketeer.

 

Wat ga je doen in de functie van Online Marketeer?
Als Online Marketeer ben je specialist binnen het marketing team en is het jouw missie om onze online marketing activiteiten naar een hoger plan te tillen. We nodigen jou uit om onze online vindbaarheid en zichtbaarheid te analyseren en deze te verbeteren. Naast onze Rademaker producten zijn we een nieuwe productgroep aan het introduceren. Deze nieuwe productgroep vraagt ook om ontwikkeling van een eigen website, het liefst binnen eenzelfde omgeving. Dit is een belangrijk project die jij op zal gaan pakken.

 

Als Online Marketeer werk je nauw samen met jouw collega’s en enkele externe marketingpartners, waar we bepaalde werkzaamheden bij (kunnen) beleggen. In jouw rol wordt er niet van je verwacht dat je bestaande en nieuwe websites zelf ontwikkelt. Wel zal je een belangrijke coördinerende en bewakende rol hebben in het bedenken van gewenste functionaliteiten. Online content, op onze websites of op social media, zal je daarentegen vaak wél zelf - of in samenwerking met jouw collega’s - opstellen. Het optimaliseren en vervolgens ook het beheren van onze SEO en SEA is vanuit jouw expertise een mooi voorbeeld van een onderdeel van jouw takenpakket.

 

Omdat ruim 95% van onze klanten buitenlandse industriële bakkerijen betreft, is onze content geheel Engelstalig. Als Online Marketeer bevinden jouw doelgroepen zich dan ook wereldwijd, wat je rol divers én uitdagend maakt. Lukt het je om de juiste online snaren te raken met al die verschillende talen, culturen en communicatiemiddelen?

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Wij worden enthousiast van jou als we jouw expertise herkennen op het gebied van online marketing binnen een internationale B2B omgeving. Vooral een verantwoordelijke en sturende rol bij projecten rondom websiteoptimalisatie is voor ons belangrijk. We vinden het ook waardevol als jij al hebt ervaren dat verschillende internationale markten een hele eigen benadering vragen. De Engelse taal kan jij op professioneel niveau inzetten, zowel in de vorm van online content als in de samenwerking met internationale collega’s en klanten.

 

Uiteindelijk vinden we het nóg belangrijker dat jij voldoening haalt uit jouw werk en dat jij jouw drijfveren kan inzetten. Als jij het belangrijk vindt om de effecten van jouw werk meetbaar te maken en om samen naar een doel toe te werken, dan gaan we een succesvolle samenwerking tegemoet!

 

Het liefst ben jij fulltime beschikbaar en woon je binnen een straal van zo'n 35 kilometer van Culemborg.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie. Wij hopen samen met jou verder te gaan bouwen aan deze groei! Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris tot €4.200 bruto per maand op basis van 40 uur in de week en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Quality Engineer
Allround Lasser
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design