Quality Engineer

Ben jij degene die ervoor zorgt dat onze producten aan de meest hoogwaardige kwaliteitseisen voldoen? Heb jij al enige ervaring met meettechniek, het liefst binnen een productieomgeving en/of de machinebouw? Dan is Rademaker op zoek naar jou!

place
Culemborg
schedule
Fulltime

Wie zijn wij?

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit! Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker?

 

Wat ga je doen in de functie van Quality Engineer?
Als Quality Engineer binnen Rademaker zorg je ervoor dat zelfgeproduceerde onderdelen, maar ook geleverde goederen voldoen aan de onze kwaliteitseisen. Hierdoor weet je te allen tijde het gewenste kwaliteitsniveau van de productie/uitbesteding te bereiken en te bewaken. Kwaliteit en hoogwaardigheid staan namelijk bovenaan ons lijstje, zo ook als het gaat om het meten van onze producten.

Elke dag opnieuw ga je enthousiast aan de slag met deze kwaliteitsborging. Zo kun je bijvoorbeeld de ene dag druk bezig zijn met het meten van onderdelen, het bedienen van de 3D-meetmachine, het beheren van het meetmiddelensysteem en het kalibreren van meetmiddelen, waarbij je de andere dag druk bent met het opstellen van meetrapporten en het valideren ervan. Jouw functie stopt namelijk niet bij het doen van constateringen; na grondige analyses weet jij je bevindingen en meetresultaten adequaat te rapporteren en dit met de juiste collega’s binnen de organisatie te bespreken. Het in gesprek zijn met collega’s is dan ook een ander belangrijk aspect van deze functie. Van nature hanteer je een open manier van communiceren en weet je feedback constructief over te brengen aan anderen. Daarbij denk je graag mee over verbeterinitiatieven en ben je in staat om met passie het kwaliteitsbeleid van Rademaker uit te dragen.

Door jouw inzet draag je er zorg voor dat werken aan kwaliteit een belangrijk onderwerp is én blijft binnen de organisatie. Samen met jouw collega’s weet je hierdoor de kwaliteit elke dag opnieuw naar een hoger niveau te tillen, wat ervoor zorgt dat onze klanten gebruik kunnen blijven maken van betrouwbare, kwalitatief hoogstaande machines.

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
De nieuwe collega die we zoeken heeft uiteraard een passie voor techniek en werkt graag oplossingsgericht. Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau en hebt reeds ervaring opgedaan met meettechnieken in een vergelijkbare functie. Naast deze kennis beschik je ook over algemene kennis van productietechnieken binnen de metaalbewerking en in het bijzonder binnen de maakindustrie. 

Als persoon werk je uiterst nauwkeurig, oplossings- en resultaatgericht. Daarnaast ken je een proactieve, planmatige en gestructureerde werkwijze en beschik je over uitstekende analytische vaardigheden. Ook beschik je over goede sociale vaardigheden en ben je in staat goed met anderen samen te werken. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Quality Engineer
Allround Lasser
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design