Senior Hardware Designer

Haal jij als ervaren Hardware Designer jouw voldoening uit het ontwerpen van complexe elektrische installates? Sta jij daarnaast bekend als een collega die afwijkingen en overeenkomsten met eerdere projecten als snelst opmerkt? Zo ja, dan hebben wij jou een mooie rol van Senior Hardware Designer te bieden. Kom jij ons Hardware team versterken en jouw waarde toevoegen in de verdere ontwikkeling en het ontwerp van onze Rademaker productielijnen?

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Solliciteer met een email naar: mgans@rademaker.nl

Wie zijn wij?
Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit! Opons kantoor in Culemborg werken 420 mensen, waarvan zo'n 100 op de afdeling engineering. Acht specialisten vormen samen het team Hardware Engineering en omdat een collega van ons met pensioen gaat, zoeken we nu een nieuwe Senior Hardware Designer!

Wat ga je doen in de rol van Senior Hardware Designer?

Als Hardware Engineer ben je binnen de projecten betrokken van ontwerpfase tot inbedrijfstelling. Op basis van offertes en specificaties van de klant kom je tot een functioneel ontwerp van de elektrische installaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van kabelberekeningen, vermogensberekeningen en het samenstellen van materiaallijsten. Op basis hiervan werk je de elektrotechnische schema's uit in Eplan. Tijdens dit proces houd je constant rekening met de machineveiligheid. Tijdens de FAT zal je deze ook checken in onze assembly hal. De persoon die we voor deze functie zoeken is pragmatisch sterk, waardoor je dingen sneller opvallen dan andere personen. Naarmate je specifieke kennis groeit zal je daarin steeds vaker controles kunnen doen van ontwerpen binnen de afdeling en als kennisdrager in de ontwerpprojecten anderen kunnen coördineren. Concreet ziet jouw takenpakket er als volgt uit:

 

  • Je werkt als Senior Hardware Engineer aan custom-made projecten voor industriële bakkerijen;
  • Je bent betrokken tijdens de projecten van ontwerpfase tot inbedrijfstelling, in samenwerking met andere afdelingen (zowel software als mechanisch);
  • Je maakt en ziet toe op de elektrotechnische schema's in Eplan;
  • Je houdt je bezig met het maken van kabelberekeningen en het verdelen van elektrische vermogens;
  • Je houdt constant rekening met de machineveiligheid.

 

Wat zien wij graag terug in onze nieuwe collega?
We zien graag een achtergrond terug op het gebied van Industriële Automatisering en/of Elektrotechniek. Bestaande ervaring met het werken in Eplan is een voordeel, waardoor je onze werkprocessen hierin sneller zal doorhebben. Het meeste vertrouwen putten wij uit enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol in de machinebouw. Eerder verantwoordelijk zijn geweest voor machineveiligheid is tot slot nog een grote pre, want dit zal in deze rol ook een belangrijk onderdeel zijn. Daarnaast beschik je vooral over een sterk pragmatisch vermogen en werk je graag naar gezamenlijke doelen toe. In de samenwerking met jouw collega's hecht je waarde feedback en sparren, want in onze projectteams werk je gezamenlijk naar doelen toe. Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltimebaan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris tussen de €3.508,96 en €4.588,47 bruto per maand op basis van 40 uur in de week. Ook heb je recht op mooie secundaire voorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Quality Engineer
Allround Lasser
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design