Senior Mechanical Designer (Constructeur)

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link. 

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Jouw functie
Als Senior Mechanical Designer maak je deel uit van de afdeling Research, Development & Engineering (R,D&E). Doordat je al vele meters binnen de techniek hebt gemaakt ben je in staat om bij de meest complexe en omvangrijke klantprojecten te komen tot technische verantwoorde, passende oplossingen voor de klant. Passend benoemen we hierbij nadrukkelijk omdat je het leuk vindt om ook de maakbaarheid van onze machines centraal te stellen; de uitvoering doen we immers ook zelf! Zo kun je telkens met veel voldoening de door jouw ontworpen prachtige machines in onze montagehal aanschouwen. 

Als Senior Mechanical Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de mechanische constructie van onze machines. Je werkt het ontwerp tot in detail uit en werkt hierbij samen met andere collega’s. Als organisatie streven we naar continue innovatie in denken en doen, net als jij. Bij het uitwerken van de projecten zie je het als een uitdaging, maar ook als jouw taak om de functionele eigenschappen van het ontwerp te optimaliseren. ‘Kan niet, bestaat niet; het is simpelweg nog niet bedacht’, is een instelling die je goed past. Kortom, je bent een echte vakspecialist!

Jouw profiel
Vanzelfsprekend heb je een passie voor techniek en engineeren en ben je mechanisch goed onderlegd. Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau (Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ruime ervaring in het ontwerpen van complexe machines, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie. Om succesvol te blijven als Senior Mechanical Designer binnen Rademaker ben je constant bezig je eigen kennis te onderhouden en te verbreden. Naast je brede technische kennis en kennis van ontwerpmethodieken, durf je initiatief te nemen, kun je goed samenwerken met collega’s en werk je zeer resultaatgericht.
 

jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Anne van de Ven
phone
+31-345-543540
email
aven@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Full Stack Software Engineer
Online Marketeer
Senior Hardware Designer
Electrical Engineer
Bakery Technologist
3D Lay-out Engineer
Applicatie Packager
Stage / Afstuderen
Software Designer Robotics
Facility Manager
Technisch Applicatiebeheerder
Inbedrijfsteller