Servicemedewerker Technology Centre

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link
 

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Jouw functie
In ons Rademaker Technology Centre (RTC) staat een volledig uitgeruste bakkerij met een proefopstelling voor alle bakkerijproducten. Hier worden onze machines getest, zodat we de best mogelijke resultaten kunnen behalen. Als Servicemedewerker binnen ons RTC zorg jij er voornamelijk voor dat onze machines er altijd spic en span uitzien én er op een hygiënische en voedselveilige manier gewerkt kan worden. Dit doe je door de productieomgeving en machines schoon te houden en te reinigen. Daarnaast ondersteun je de collega’s van de afdeling, bijvoorbeeld met (interne) logistieke taken zoals het aan- en afvoeren van goederen. Ten slotte kun je gevraagd worden om af en toe te ondersteunen bij organisatorische werkzaamheden.

Jouw profiel
Onze nieuwe collega heeft mbo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring. Je bent servicegericht en houdt niet van stilzitten. De kleinste details vallen jou op, daardoor zien onze machines er altijd netjes en brandschoon uit. Ten slotte ben je flexibel ingesteld. Haal jij voldoening uit afwisselend ondersteunend werk en contacten met collega’s? Dan pas jij wellicht goed binnen ons team! 
 

jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Marinke Aantjes
phone
+31-345-543433
email
maantjes@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Senior Mechanical Designer (Constructeur)
Full Stack Software Engineer
Area Sales Manager
Application Administrator (Controls)
Lead Software Development
Onderhoudsmedewerker