Software Designer Robotics

Innoveren. Door te brainstormen, formuleren, berekenen en testen wil jij met jouw collega’s nieuwe robotica toepassingen ontwikkelen! Heb jij een Robotica achtergrond en krijg jij energie van software engineering? Haal jij jouw voldoening uit pionieren, door ideeën uit te werken en geregeld terug naar de tekentafel te moeten, om uiteindelijk écht iets nieuws neer te gaan zetten voor onze klant? Lees dan snel verder wat je kan gaan doen in de rol van Software Designer Robotics.

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Solliciteer met een email naar: mgans@rademaker.nl

Wie zijn wij?
Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!


Wat ga je doen in de rol van Software Designer Robotics?
Als Software Designer Robotics maak je onderdeel uit van het Robotics R&D team binnen Rademaker. Je hebt twee directe collega's, namelijk een System Engineer als technisch eindverantwoordelijke voor Robotica projecten en een Mechanical Designer als mechanisch expert binnen het team. Jouw software expertise maakt het team compleet. Samen zijn jullie de drijvende kracht van de Robotics innovaties binnen Rademaker! Binnen dit multidisciplinaire team zal je zorgdragen voor het technisch definiëren van (complexe) klantspecifieke machines door het ontwerpen, ontwikkelen, construeren, berekenen, uitwerken en tekenen van schema’s op softwaregebied. We hebben al een proof of concept en tegelijkertijd nog genoeg te ontdekken en uit te werken. Je zal vanuit de huidige visie en testprojecten dan ook volop mee kunnen bouwen aan nieuwe toepassingen. Aanvullend op de PLC systemen gebruiken we KEBA software als robotica taal. Hier ligt én groeit vanzelfsprekend jouw specialisme.

Wat zien wij graag terug in onze nieuwe collega?

Om succesvol te kunnen zijn binnen deze functie beschik je al over enige ervaring met- of studieachtergrond in (industriële) robotica. Vooral het fysiek getest hebben van robots biedt jou een relevant referentiekader. Naast het testen zal je in de functie ook onze robots gaan programmeren. Daarom zien we graag al enige ervaring met software programmeren, bij voorkeur in C++ of PLC. Natuurlijk is het fantastisch als je al eens kennis hebt gemaakt met programmeren in robotica talen zoals KEBA of ABB, maar dit kan je bij ons ook gaan leren.

 

Als collega beschik je vooral over een groot probleemoplossend vermogen en werk je graag naar gezamenlijke doelen toe. In de samenwerking met jouw collega's hecht je waarde feedback en sparren, want in een klein team werk je gezamenlijk naar onze ontwikkeldoelen toe. Jouw natuur is onderzoekend en doelgericht, waarbij je liever een keer teveel test dan dat je een keuze ongefundeerd maakt. Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Naarmate onze robots meer gekocht gaan worden als onderdeel van onze productielijnen zal je af en toe ook op locatie bij de klant de robot testen en installeren. We vinden het dan ook belangrijk dat je bereid bent om een aantal keer per jaar 1-2 weken van huis te zijn.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltimebaan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris tot €5.200 bruto per maand op basis van 40 uur in de week, afhankelijk van jouw ervaringsniveau. Ook heb je recht op mooie secundaire voorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Quality Engineer
Allround Lasser
Legal Counsel
Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Inbedrijfsteller
Team Leader Hardware Design