Technical Trainer Rademaker Academy

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 

Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link
 

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Jouw functie

Onze huidige Technical Trainer gaat een andere functie binnen Rademaker vervullen en om die reden komt de positie van Technical Trainer beschikbaar!

De verantwoordelijkheid van de Technical Trainer is het ontwikkelen en geven van onze Rademaker Academy trainingen, welke gaan over het gebruik van onze machines. Naast trainingen die je geeft aan de maintenance teams van onze klanten, geef je ook interne technische trainingen aan Rademaker medewerkers, je collega’s dus! De trainingen vinden plaats in onze Rademaker Academy of praktijkruimte, of op locatie bij de klant. Het geven van een training bij een klant duurt vaak drie tot vier dagen.

Naast het geven van trainingen ontwikkel je dus ook nieuwe trainingen en/of materiaal. Hiervoor houd je de ontwikkelingen binnen Rademaker bij, zodat je weet welke wijzigingen in machines en besturingen op de planning staan en wat dit voor invloed heeft op de trainingen. Deze input haal je bijvoorbeeld op bij de afdeling Research & Development. Aangepaste trainingen kunnen ook aangevraagd worden door de klant, of vanuit andere afdelingen binnen Rademaker. Denk hierbij aan een herhaal- of verdiepingstraining voor de afdelingen Assembly, Installation & Commissioning en Engineering.

 

Bij het opstellen van trainingen kijk je welke leervormen geschikt zijn voor het type training, denk hierbij aan klassikale of online trainingen, maar ook aan het gebruik van Virtual en Augmented Reality als manier van trainen.

Als Technical Trainer werk je nauw samen met je collega’s van de Rademaker Academy, zijnde de Technology Trainer en de coördinator van de Academy. Gezamenlijk zijn jullie  verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Rademaker Academy, zodat we ook in de toekomst onze klanten en collega’s kunnen blijven voorzien van passende trainingen.

 

Jouw profiel
Wij worden enthousiast van recente ervaring in het geven van producttrainingen, bij voorkeur binnen een technische setting, zoals de machinebouw of elektrotechniek. Een bestaand, technisch referentiekader mag ook opgedaan zijn vanuit opleiding. Het meest belangrijk vinden we jouw goede communicatieve en didactische vaardigheden in de rol van Trainer. Jij haalt jouw energie uit het trainen van een groep mensen, om daarmee een bepaald leerdoel te halen. Het geven van trainingen aan onze klanten, als onderdeel van onze service, sluit aan bij jouw drijfveren. Het neerzetten van een professionele training en het zijn van het gezicht van Rademaker geeft jou voldoening!

 

De voertaal binnen Rademaker is Nederlands, maar gezien ons internationale karakter is de beheersing van de Engelse taal een must. Een zeer groot deel van onze trainingen worden daarnaast gegeven aan Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse klanten, wat de beheersing van de Duitse taal eigenlijk ook een must maakt. Beheers je de Duitse taal niet? Dan is het belangrijk dat je bereid bent deze middels een intensieve cursus eigen te gaan maken! Tot slot is het belangrijk dat je bereid bent om met enige regelmatig te reizen, voor trainingen op locatie bij onze klant.

jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Bakery Technologist
Stage / Afstuderen
Full Stack Software Engineer
Lead Software Development
Applicatie Packager
Mechanical Designer
Facility Manager
Senior Hardware Designer
Technisch Applicatiebeheerder
Inbedrijfsteller