Technisch Applicatiebeheerder

Heb jij al ervaring met applicaties van Siemens en Rockwell, als eindgebruiker of misschien zelfs in een vergelijkbare rol? Haal jij jouw voldoening uit het zijn van kennisdrager en adviseur over enkele applicaties en systemen? Lees dan verder wat je zou kunnen gaan doen als Technisch Applicatiebeheerder bij Rademaker!

place
CULEMBORG
schedule
Fulltime

Solliciteer met een email naar: mgans@rademaker.nl

Wie zijn wij?
Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 

Wat ga je doen in de functie van Technisch Applicatiebeheerder?
Als Technisch Applicatiebeheerder maak je deel uit van de afdeling ICT en beheer je voornamelijk de Engineering-gerelateerde machinebesturingsapplicaties en- systemen, zoals Rockwell, Siemens, EPLAN en Mitsubishi. Jij zorgt ervoor dat systemen en applicaties voldoen aan de gestelde eisen en juist worden gedocumenteerd, zodat (ver)storingen tot een minimum worden beperkt en herhalingen van (ver)storingen worden voorkomen. Jouw collega’s zullen blij met jou zijn!

Daarnaast meet, analyseer en toets je de werking van de applicaties en systemen met betrekking tot functionaliteit, technische aspecten, verwerkingscapaciteit, verwerkingsvoortgang en prestatiekenmerken. Als de applicaties en systemen geschikt zijn, (her)installeer je deze. Tevens help je onze collega’s van de servicedesk door ingekomen tickets aan te nemen, te registreren, op te lossen en af te handelen. Jouw vakkennis gebruik je om te adviseren over de inzet van diverse applicaties en systemen en je helpt jouw collega’s op weg in het gebruik van het systeem.

 

Ten slotte blijf je betrokken bij de interne en externe ontwikkelingen op jouw vakgebied, zodat je jouw collega’s kunt voorzien van de juiste informatie om het kennis- en vaardighedenniveau te behouden en/of te verbeteren.

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt al bestaande ervaring met Siemens en Rockwell. Dit de grootste twee applicaties/systemen waar je het beheer voor zal dragen. De rol van Technisch applicatiebeheerder past bij je als je van nature doelen en prioriteiten stelt en waarde hecht aan goede afstemming en borging. We vinden het ook belangrijk dat jij energie krijgt van het opdoen van kennis over jouw applicaties. Met jouw steeds toenemende kennis, inzicht en inschattingsvermogen kan jij namelijk veel voor de eindgebruikers én Rademaker als geheel betekenen!

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltimebaan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend bruto maandsalaris tussen de €3.152,75 en €4.121,25 op basis van 40 uur in de week en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Legal Counsel
Inbedrijfsteller
2D Lay-out Engineer
Bakery Technologist
Financieel Administratief Medewerker
HR Officer
Technical Sales Manager
First Line Engineer
Stage / Afstuderen
Werkvoorbereider