Inbedrijfsteller

 

 

place
Culemborg
schedule
Fulltime

Wie is Rademaker?
Wij ontwikkelen en produceren machines voor industriële bakkerijen. Hierbij kun je denken aan machines waarop honderden croissantjes per minuut worden gemaakt, die je bijvoorbeeld terugziet als de vers afgebakken croissantjes bij de supermarkt. Van verkoop tot tekening en van productie tot eindmontage. Bij Rademaker hebben we het hele proces binnen handbereik, allemaal op één locatie. Op weg naar het bedrijfsrestaurant loop je pal langs de machines die wij voor onze klanten aan het opbouwen zijn. Zo kun je met eigen ogen zien hoe de producten van de machine afrollen.

 

Je krijgt bij ons niet alleen ruime doorgroeimogelijkheden, maar ook interne en externe opleidingen die jou ondersteunen in jouw persoonlijke groei. Want jouw persoonlijke groei, die vinden we belangrijk. We kijken graag samen met jou naar waar jij jouw talenten en competenties het beste in kunt zetten.

 

Binnen verschillende productgroepen zijn we al jarenlang toonaangevend en daar zijn we met z’n allen eigenlijk best trots op! We verwachten dan ook veel van onszelf, zowel in de kwaliteit van ons werk als in het continu innoveren van onze machines. Samen krijgen we het voor elkaar. We zijn een familiebedrijf, dat continue investeert in het nu én in de toekomst. In de mens én de techniek. Sluit jij je ook aan bij onze bakkersfamilie?

 

Wat ga je doen in de functie van Inbedrijfsteller?
Vind jij het uitdagend om onze units en productielijnen mechanisch en elektrotechnisch op te bouwen en te installeren, zowel op onze vestiging te Culemborg en als bij onze klanten (wereldwijd)? Dan hebben wij dé baan voor jou!

 

Jij zorgt ervoor dat onze machines volgens de afgesproken specificaties worden opgebouwd en geïnstalleerd. Dit doe je samen met collega monteurs en gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de machines conform de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen worden opgeleverd. Je start met het mechanisch opbouwen van de machines om vervolgens de machines te bekabelen en testgereed te maken. Na verloop van tijd ga je de machines elektrotechnisch en besturingstechnisch aansluiten en inregelen. Je controleert dan ook of de machines de juiste mechanische, elektrotechnische en besturingstechnische werking hebben. Werkt het niet helemaal zoals het zou moeten? Dan signaleer jij technische problemen of storingen en zorg je er samen met collega’s voor dat de onderdelen worden vervangen of de storing wordt verholpen. Om het overzicht te behouden werk je op een gestructureerde en projectmatige wijze en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Dit maakt dat jij een project effectief en efficiënt tot een succes kan brengen.

 

De werkzaamheden vinden deels plaats op onze locatie in Culemborg, we hebben een volledig ingerichte hal waar wij onze machines opbouwen alvorens ze bij de klant worden geïnstalleerd. Je zult ook regelmatig naar de klant afreizen om daar in teamverband de machines op te bouwen en te installeren.

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Je hebt opleidingsachtergrond in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar. Indien je een starter bent heb je relevante stage ervaring opgedaan of bijbaantjes gehad waaruit blijkt dat sleutelen aan machines niet nieuw is voor je. Je bent praktisch en pro-actief ingesteld en steekt graag je handen uit de mouwen. Machines worden door jou op tijd en kwalitatief goed afgeleverd. Ook vind je het leuk om voor je werk te reizen. De reizen duren gemiddeld tussen de drie en zes weken en de reisbereidheid ligt op minimaal 50%, meer mag natuurlijk altijd.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
In Culemborg werken we met ruim 400 collega’s die geloven in het samen voor elkaar krijgen. We vinden behulpzaamheid belangrijk en hebben oog voor elkaar. We investeren graag in jouw ontwikkeling, waarbij jouw persoonlijke groei centraal staat. Naast je kennis en vaardigheden vind je bij Rademaker talloze manieren om ook jouw competenties te ontwikkelen. Met ruim 200 trainingen en e-learnings in ons Rademaker Brainfood College kan je elke dag een beetje beter worden! Uiteraard wordt jouw inzet gewaardeerd met een bruto maandsalaris tot maximaal €3.257,63 op basis van 38 uur. We kiezen er als organisatie voor om 40 uur in de week te werken. Hierdoor spaar jij wekelijks ADV uren op in de vorm van extra verlof. Wel geven we jou graag de keuze om deze te gebruiken als verlofdagen, of in de vorm van een maandelijkse bruto ADV-toeslag. Deze keuze mag je jaarlijks opnieuw maken, afhankelijk van jouw behoefte! Tot slot mag je van ons ook de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Susanne van de Kop
phone
+31-345-543157
email
skop@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Integration Specialist
Software Designer
Mechanical Designer
First Line Engineer
Assembly Engineer
Inbedrijfsteller
Stage / Afstuderen