Inbedrijfsteller

 

 

place
Culemborg
schedule
Fulltime

Wat ga je doen in de functie van Inbedrijfsteller?
Vind jij het uitdagend om onze units en productielijnen mechanisch en elektrotechnisch op te bouwen en te installeren, zowel op onze vestiging te Culemborg en als bij onze klanten (wereldwijd)? Dan hebben wij dé baan voor jou!

 

Jij zorgt ervoor dat onze machines volgens de afgesproken specificaties worden opgebouwd en geïnstalleerd. Dit doe je samen met collega monteurs en gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de machines conform de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen worden opgeleverd. Je start met het mechanisch opbouwen van de machines om vervolgens de machines te bekabelen en testgereed te maken. Na verloop van tijd ga je de machines elektrotechnisch en besturingstechnisch aansluiten en inregelen. Je controleert dan ook of de machines de juiste mechanische, elektrotechnische en besturingstechnische werking hebben. Werkt het niet helemaal zoals het zou moeten? Dan signaleer jij technische problemen of storingen en zorg je er samen met collega’s voor dat de onderdelen worden vervangen of de storing wordt verholpen. Om het overzicht te behouden werk je op een gestructureerde en projectmatige wijze en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Dit maakt dat jij een project effectief en efficiënt tot een succes kan brengen.

 

De werkzaamheden vinden deels plaats op onze locatie in Culemborg, we hebben een volledig ingerichte hal waar wij onze machines opbouwen alvorens ze bij de klant worden geïnstalleerd. Je zult ook regelmatig naar de klant afreizen om daar in teamverband de machines op te bouwen en te installeren.

 

Wie zijn wij?

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Je hebt opleidingsachtergrond in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar. Indien je een starter bent heb je relevante stage ervaring opgedaan of bijbaantjes gehad waaruit blijkt dat sleutelen aan machines niet nieuw is voor je. Je bent praktisch en pro-actief ingesteld en steekt graag je handen uit de mouwen. Machines worden door jou op tijd en kwalitatief goed afgeleverd. Ook vind je het leuk om voor je werk te reizen. De reizen duren gemiddeld tussen de drie en zes weken en de reisbereidheid ligt op minimaal 50%, meer mag natuurlijk altijd.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je een fulltime baan met vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met bruto maandsalaris tot €3.825,48 op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

beach_access26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
savingsPensioenregeling
wb_sunny8% vakantiegeld
schoolRuime opleidingsmogelijkheden
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolAfhankelijk van de winst van het betreffende jaar
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Legal Counsel
Inbedrijfsteller
2D Lay-out Engineer
Bakery Technologist
Financieel Administratief Medewerker
HR Officer
Technical Sales Manager
First Line Engineer
Stage / Afstuderen
Werkvoorbereider