Stage / Afstuderen

place
Culemborg
schedule
Parttime

Wil je ervaring opdoen bij een internationale organisatie en mogelijkheden creëren- én aangeboden krijgen om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen? Rademaker zou wel eens precies het bedrijf kunnen zijn waar jij naar op zoek bent!
 

Rademaker biedt verschillende mogelijkheden voor studenten om stage te lopen en scripties te schrijven op verschillende niveaus, van mbo en hbo tot academisch. Wij hebben verschillende opdrachten klaarliggen, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Zoek je een BOL of BBL stage als onderdeel van de studie mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouw? Dan hebben we bij Rademaker altijd diverse mogelijkheden voor jou.

 

Afhankelijk van jouw studierichting en wensen kan jij bij Rademaker leren hoe onze machines volgens de afgesproken specificaties worden opgebouwd. Tijdens jouw stage leren wij jou onze productielijnen mechanisch en/of elektrotechnisch te monteren. Kan- en wil jij beide leren, dan kan dat dus ook! Als je stage loopt bij onze mechanische montage zal je beginnen met het mechanisch opbouwen van losse onderdelen en units, om vervolgens gehele productielijnen op te bouwen. Als onderdeel van onze Elektromontage ga je leren om, aan de hand van (digitale) tekeningen en elektrische schema's, de voedingskasten, schakelkasten en verdeelinrichtingen op te bouwen. Vervolgens ga je leren hoe het bekabelen van de productielijn in zijn werk gaat. Heb je het mechanisch en elektrotechnisch opbouwen van onze machines al aardig in de vingers? Misschien dat je dan zomaar eens mee kan naar commissioning klus in het buitenland. Bij Rademaker kan je alle kanten op met jouw mechatronische achtergrond!

 

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke stage in een internationaal groeiende organisatie, met een informele en collegiale werksfeer. Als we enthousiast worden en blijven van de samenwerking tijdens jouw stage, liggen er volop mogelijkheden voor jou binnen Rademaker. Je kan jezelf verder specialiseren op mechanisch of elektrotechnisch vlak, maar je kan ook doorgroeien richting een commissioning rol. Dan ga je onze machines leren installeren en inbedrijfstellen, waarbij je ook storingen mag gaan leren herkennen en oplossen. Dit zal je kunnen leren in Culemborg en vervolgens toe kunnen passen bij onze klanten over de hele wereld. Rademaker is een premium speler in onze branche en continu bezig met innovatie, ontwikkeling en verbetering. We bedenken, produceren, monteren, installeren én testen in Culemborg en hebben alle expertises als maakbedrijf onder één dak. Dit maakt stage lopen bij Rademaker enorm leerzaam en biedt volop kansen om te groeien en ontwikkelen voor onze mensen.

 

We hebben ook mogelijkheden op het gebied van IT, namelijk:

 

Je houdt je gedurende jouw stage op de afdeling werkplekbeheer bezig met het inrichten en onderhouden van geautomatiseerde werkplekken en het bieden van 1e en 2e lijns gebruikersondersteuning over inzet en installatie van alle kantoorautomatiseringssystemen en randapparatuur binnen Rademaker. Dit doe je door middel van aanname, registratie, (laten) oplossen en afhandelen van tickets met behulp van de servicedesk applicatie. Ook ga je aan de slag met het analyseren, opvolgen, monitoren en (structureel) oplossen van (ver)storingen aan kantoorautomatiseringssystemen en randapparatuur. Hierbij zorg je ervoor dat de gemiddelde oplos- en afhandeltijd zoveel mogelijk wordt beperkt. Daarnaast registreer en documenteer je op de juiste manier (ver)storingen en de bijbehorende oplossingen, zodat herhaalde (ver)storingen worden voorkomen. Oftewel, jouw collega's binnen Rademaker kunnen bij jou terecht met vragen en problemen. Omdat wij ook internationale kantoren hebben, zal je daarnaast je Engels kunnen oefenen!


Als je stage loopt bij Rademaker, kom je te werken in een fascinerende, technologische omgeving. Je zult veel kunnen leren en je wordt beschouwd als een volwaardig collega. Als stagiair krijg je begeleiding van een ervaren begeleider en kundige collega's.
 

Kies je ervoor om bij Rademaker jouw BBL, BOL, oriëntatie-, meewerk of afstudeerstage te willen doen? Upload dan jouw CV en motivatie. Vermeld de betreffende periode en indien mogelijk de omvang van de opdracht. Wij zullen je dan zo snel mogelijk laten weten of wij jou een passende stage kunnen bieden. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

beach_accessNiet van toepassing
savingsNiet van toepassing
wb_sunnyNiet van toepassing
schoolNiet van toepassing
scheduleFlexibele werktijden
euro_symbolNiet van toepassing
commuteReiskostenregeling
jouw sollicitatieprocedure
Wij bekijken jouw sollicitatie en laten je op korte termijn weten of wij een match zien op basis van onze vacature en jouw CV en motivatie.
Als wij een match zien, nodigt een van onze HR-collega’s jou graag uit voor een gesprek.
Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Rademaker. Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek.
In dit gesprek gaan we de inhoud en diepte in. Wij vertellen je graag nog meer over de functie en leren elkaar nog beter kennen. Ten slotte leiden wij je met trots rond binnen onze organisatie.
Als de klik er nog steeds is, dan heten wij jou van harte welkom bij Rademaker! Wij kijken uit naar jouw komst.
Vragen
Heb je een vraag?
Bel dan met:
Martijn de Gans
phone
+31-345-543931
email
mgans@rademaker.nl

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega?

Legal Counsel
Inbedrijfsteller
2D Lay-out Engineer
Bakery Technologist
Financieel Administratief Medewerker
HR Officer
Technical Sales Manager
First Line Engineer
Stage / Afstuderen
Werkvoorbereider